Η πιο λαμπερή φωταγώγηση δέντρου! Η εμφάνιση-φωτιά της Σκορδά και το γλέντι με τον Αργυρό! (photos)
Gossip Cam

Η πιο λαμπερή φωταγώγηση δέντρου! Η εμφάνιση-φωτιά της Σκορδά και το γλέντι με τον Αργυρό! (photos)

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Περιστερίου ήταν κάτι παραπάνω από φαντασμαγορική! 

Όταν πίσω από μία τέτοια γιορτή κρύβεται ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος είναι αντιδήμαρχος της πόλης, δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο! Και αυτό γιατί τόσο στη σκηνή που στήθηκε στην Πλατεία Περιστερίου όσο και κάτω από αυτή βρέθηκαν οι πιο λαμπεροί celebrities.

Ανάμεσά τους τις εντυπώσεις έκλεψε η Φαίη Σκορδά η οποία εμφανίστηκε με κατακόκκινα κομψά ρούχα τα οποία ομολογουμένως τής πήγαιναν πολύ.

Στη σκηνή όμως, το κέφι άναψε με το παραπάνω ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος ερμήνευσε όλες τις αγαπημένες του επιτυχίες.

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντινος Αργυρός ύστερα από δική του πρωτοβουλία έδωσε όλη την αμοιβή του για τη δημιουργία μιας παιδικής χαράς για άτομα με ειδικές ανάγκες στο Άλσος Περιστερίου, την οποία θα εγκαινιάσει το καλοκαίρι!

Ξεχωριστές και οι εμφανίσεις της Μαρίας Κορινθίου, της Σάρας Εσκενάζυ, της Ναταλίας Γερμανού η οποία όπως είπε ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, της Βίκυς Σταυροπούλου η οποία έζησε πολλά χρόνια στον Δήμο αλλά και πολλών ακόμα επωνύμων.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved