Ζενεβιέβ Μαζαρί: Με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους (photos)
Gossip Cam

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους (photos)

H Ζενεβιέβ Μαζαρί απόλαυσε μια όμορφη οικογενειακή βόλτα.

Η art director του GNTM και ο σύζυγός της Βασίλης Καρύδης πήραν τα παιδάκια τους και βρέθηκαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η οικογένεια έκανε τις αγορές της κι έπειτα βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά.

Εκεί, λοιπόν, η Ζενεβιέβ –όπως θα δείτε στις φωτογραφίες- έπαιξε με τον γιο της και την κορούλα της, ενώ φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα. Μάλιστα, ήταν πολύ περιποιητική και δεν τους χάλασε χατίρι.

Η εκρηκτική Ζενεβιέβ, να πούμε, ότι δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα, κάτι που έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω, αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρονών. Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με όλα αυτά. Έχω την εκπομπή, τη σχολή, δύο παιδιά και έναν άντρα», είχε πει.

Ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και φωτογράφος, απόλαυσε κι εκείνος την οικογενειακή βόλτα και αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι το look του είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Όλες οι φωτογραφίες στο παρακάτω φωτογραφικό album…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved