Ιωάννα Τούνη: Με ροζ γούνα στις πρώτες paparazzi φωτογραφίες με τον αγαπημένο της (photos)
Gossip Cam

Ιωάννα Τούνη: Με ροζ γούνα στις πρώτες paparazzi φωτογραφίες με τον αγαπημένο της (photos)

H Ιωάννα Τούνη κι ο σύντροφός της Χρήστος Τσεβρεντζής είναι περίπου δύο μήνες μαζί και η σχέση τους είναι στα καλύτερά της.

Η sexy τηλεπερσόνα κι ο αγαπημένος της διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις, καθώς βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και κάνουν πράγματα που τους χαροποιούν. Λόγω του ότι βρίσκονται στην αρχή του δεσμού τους είναι απόλυτα φυσιολογικό να περνούν πολλές ώρες μαζί και κυρίως οι δυο τους, ενώ όπως θα δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες είναι αυτοκόλλητοι.

«Δεν έχω κρύψει ποτέ το οτιδήποτε σε σχέση με μένα. Όπως ήμουν, είμαι. Ο σύντροφός μου προφανώς με έχει αποδεχτεί για να είμαι μαζί μου. Είναι αδιάφορος προς τον κόσμο των social media. Μου αρέσει που δεν τον νοιάζει καθόλου. Με τον σύντροφό μου μένουμε μαζί γιατί έχει σπίτι στο κέντρο και εγώ είμαι παιδί του κέντρου», είχε αναφέρει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η γούνα της μας άρεσε πολύ!

Ο φωτογραφικός μας φακός, λοιπόν, τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου επέστρεφαν από ταξίδι τους στη Βιέννη. Ήταν μόνοι και με τις αποσκευές τους ανά χείρας, ενώ η ενδυματολογική επιλογή της Ιωάννας με τη ροζ γούνα της μας άρεσε πολύ.

Όλες οι φωτογραφίες στο παρακάτω album…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved