Σάννυ Χατζηαργύρη: Θυμάστε τη Λίλα από τους Singles; Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα αγόρια της
Gossip Cam

Σάννυ Χατζηαργύρη: Θυμάστε τη Λίλα από τους Singles; Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα αγόρια της

Θυμάστε τη... θεόμουρλη κοκκινομάλλα Λίλα από τους Singles, κατά κόσμον Σάννυ Χατζηαργύρη η οποία εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια απέχει από την υποκριτική καθώς έχει επιλέξει να ερμηνεύει τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας;

Η ηθοποιός πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα επιλέγοντας να αφοσιωθεί στα δύο αγοράκια της, τα οποία είναι δίδυμα.

Είναι μία τρυφερή μανούλα για τα παιδιά της που αποτελούν τον καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια με τον οποίο γνωρίστηκε όταν τους έφερε κοντά η Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 όμως χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να γίνουν οι δυο τους γονείς. Τα δίδυμα αγοράκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015 και απο τότε η ηθοποιός και τραγουδίστρια απολαμβάνει τη μητρότητα που τόσο πολύ ήθελε.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα της με τα δύο αγοράκια της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου τα πιτσιρίκια φυσικά... ξεσάλωσαν.

Τρυφερή μανούλα, η ηθοποιός είχε συνεχώς στον νου της τους δύο άντρες της ζωής της που φυσικά μοιάζουν πάρα πολύ εφόσον είναι δίδυμα.

Δείτε μαμά και πιτσιρίκια μαζί στη βόλτα τους στο εμπορικό στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved