Τα πρώτα καυτά φιλιά για τη νέα χρονιά από το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)
Gossip Cam

Τα πρώτα καυτά φιλιά για τη νέα χρονιά από το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)

Μπορεί να μην απασχολούν συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή, όμως με αφορμή την άφιξη του νέου έτους, αντάλλαξαν τα πρώτα καυτά φιλιά τους και μάλιστα μπροστά στον φακό. 

Ο λόγος για τη Βάνια της εκπομπής "Καλό μεσημεράκι", κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου και τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του πριν από χρόνια στο talent show Χ Factor πριν από δύο χρόνια.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως φροντίζει να κρατάει τη σχέση του μακριά από όλους και όλα, απολαμβάνοντας την ηρεμία που επιζητά.

Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον οποίο ο Βασίλης Πορφυράκης είναι καλοί φίλοι.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής απόλαυσαν τη βραδιά τους απολαμβάνοντας το ποτό τους και τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου, φτάνοντας κάποια στιγμή στο... τσακίρ κέφι.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε δε σε πολύ τρυφερές στιγμές τους, όταν η Ματίνα Νικολάου φίλησε τον σύντροφό της στο στόμα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του ζευγαριού κατά την έξοδό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved