Ζενεβιέβ Μαζαρί: Και αν είναι ροκ… Μη τη φοβάσαι! Η εμφάνιση με τον σύζυγό της που δεν περιμέναμε!
Gossip Cam

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Και αν είναι ροκ… Μη τη φοβάσαι! Η εμφάνιση με τον σύζυγό της που δεν περιμέναμε!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει πλέον αποκτήσει τη δική της θέση στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ και έτσι λογικό είναι κάθε της εμφάνιση -ειδικά αν μαζί είναι και ο σύζυγός της- να γίνεται θέμα συζήτησης. 

Η γνωστή art director του GNTM που έφτασε στο τέλος του πριν από περίπου δύο εβδομάδες, εθεάθη με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη, γνωστό φωτογράφο μόδας, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση ενώ εκείνη έλαμπε στο πλευρό του άντρα της που φαίνεται πως την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Μαζί τους και η καλή της φίλη, η Έλενα Χριστοπούλου με την οποία, όσο διάστημα προβαλλόταν το GNTM ήταν συνεχώς σε κόντρα και παρακολουθούσαμε ομηρικούς καβγάδες τους.

Πλέον, όμως, μετά το τέλος του ριάλιτι, φαίνεται πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν αλλά αντιθέτως διατηρούν και μία αγαστή συνεργασία σε κάθε επίπεδο.

Οι τρεις τους, η Ζενεβιέβ, ο σύζυγός της και η Έλενα Χριστοπούλου εργάζονται εδώ και χρόνια ακούραστα στον χώρο της μόδας -ο καθένας στον δικό του τομέα- και έχουν πολλά κοινά ως επαγγελματίες.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε την ώρα της άφιξής τους στο Μέγαρο Μουσικής, στο κέντρο της Αθήνας, με τη Ζενεβιέβ αλλά και τον σύζυγό της να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές επιλογές τους για τη συγκεκριμένη εμφάνισή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved