Τριαντάφυλλος: Μπαμπάς για όλες τις δράσεις – Πιο τρυφερός από ποτέ με τον γιο του (photos)
Gossip Cam

Τριαντάφυλλος: Μπαμπάς για όλες τις δράσεις – Πιο τρυφερός από ποτέ με τον γιο του (photos)

Ο Τριαντάφυλλος απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές και φαίνεται.

Ο φωτογραφικός μας φακός, λοιπόν, τον απαθανάτισε μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και τον τεσσάρων ετών γιο τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, και ομολογουμένως ήταν πολύ όμορφο το ότι τον βλέπαμε να περιποιείται τον μικρό.

Έκαναν τη βόλτα τους, με τον Τριαντάφυλλο να μην αφήνει λεπτό από τα μάτια του τον Νικόλα, ενώ μάλιστα όταν κάθισαν για φαγητό τον τάιζε με γλυκύτητα.

Ο Τριαντάφυλλος απολαμβάνει στο μέγιστο την πατρότητα και δεν διστάζει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, κάτι που έκανε και στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του Νικόλα τον Απρίλιο του 2019.

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια σε κράτησα αγκαλιά μου και από τότε άλλαξε όλη η ζωή μου , είσαι ένα πανέξυπνο, όμορφο, δυνατό αντράκι γεμάτο χαρά που κάθε μέρα με αυτά που μου λες απλά με τρελαίνεις , είσαι το αυτοκολητάκι μου ψυχή μου , σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, γεμάτα χαρές. ΣΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ !!! Σε ευχαριστώ ΘΕΕ μου για αυτό το δώρο σε ευχαριστώ που έφερες στο δρόμο μου την Δήμητρα μου σε ευχαριστώ για όλα !!!».

Πάμε να δούμε στιγμιότυπα από την βόλτα τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved