Έξοδος για ερωτευμένα ζευγάρια – Ποιοι ετοιμάζονται να παντρευτούν; (photos)
Gossip Cam

Έξοδος για ερωτευμένα ζευγάρια – Ποιοι ετοιμάζονται να παντρευτούν; (photos)

Πήραν τα ταίρια τους και βγήκαν να διασκεδάσουν.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δολβιατίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor». Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία και πρωταθλητή αγώνων καρτ, Μίκη Καλογηράτο. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στο Chez Michel στο Κολωνάκι και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι!

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια, ενώ έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, συγκατοικώντας σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Νίκαια. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και λέγεται πως σύντομα θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκεί, όμως, εντοπίσαμε και την Έλενα Πολυχρονοπούλου με το αγόρι της, τον Δημήτρη.

«Είμαι ξανά σε σχέση με το πρώην αγόρι μου, τον Δημήτρη, που χωρίσαμε πριν μπω στο Power of Love. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και συγκατοικούμε. Και αύριο να μου έλεγε να παντρευτούμε θα το έκανα. Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε γυναίκας να φορέσει νυφικό. Το αγόρι μου αποτελεί σχέση ζωής για μένα, καθώς μπήκα στο Power of Love για να ξεπεράσω τον χωρισμό μας. Όταν βγήκα από το παιχνίδι με προσέγγισε ξανά και σήμερα είμαστε και πάλι μαζί σχεδιάζοντας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας», είχε πει σε συνέντευξή της!

Πάμε να δούμε τα φωτογραφικά «κλικς»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved