Ελένη Μενεγάκη: Μοίραζε... φιλιά, αγκαλιές και χαμόγελα στο πλοίο για Άνδρο (photos)
Gossip Cam

Ελένη Μενεγάκη: Μοίραζε... φιλιά, αγκαλιές και χαμόγελα στο πλοίο για Άνδρο (photos)

Ποιος την πιάνει την Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που ετοιμάζει πρόχειρα ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και όλα τα απαραίτητα για μία σύντομη απόδραση στα Άχλα της Άνδρου...

Πριν από λίγες ημέρες, η Ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να επιβιβάζεται με το μεγάλου κυβισμού τζιπ της στο φέρι μποτ για τον αγαπημένο της προορισμό, τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Εκεί καταφεύγει τα καλοκαίρια αλλά κάνει και μίνι αποδράσεις τον χειμώνα καθώς η Άνδρος της αρέσει όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα φωτογραφικά "κλικ" ήταν πράγματι απολαυστικά καθώς η Ελένη επιβιβαζόταν στο πλοίο αφού σε κάθε της βήμα χαιρετούσε ή φιλούσε και αγκάλιαζε εγκάρδια και από έναν υπάλληλο της ακτοπλοϊκής εταιρίας την οποία εμπιστεύεται συχνά για τις μετακινήσεις της στην Άνδρο ή κάποιον κάτοικο του νησιού που έτυχε να είναι συνεπιβάτης της.

Με το που πάτησε το πόδι της στο πλοίο η Ελένη έδειχνε άλλος άνθρωπος και το χαμόγελό της ήταν πολύ λαμπερό.

Βλέπετε, η προοπτική και μόνο πως θα πατήσει στα Άχλα το πόδι της, την έκανε να πετάει από χαρά και ενθουσιασμό αφού έχει πει πολλές φορές και δημόσια πως είναι ο τόπος που της αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο προορισμό ταξιδιού της.

Δείτε φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας στην επιβίβασή της στο πλοίο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved