Βίκυ Καγιά: Τρυφερή μαμά για τα παιδιά της! Η βόλτα στη λιακάδα και το παιδικό πάρτυ! (photos)
Gossip Cam

Βίκυ Καγιά: Τρυφερή μαμά για τα παιδιά της! Η βόλτα στη λιακάδα και το παιδικό πάρτυ! (photos)

Ποιες πασαρέλες και ποια τηλεοπτικά πλατό και ποια δόξα; Η Βίκυ Καγιά όταν είναι με τα παιδιά της θυμάται μόνο τη μία και μοναδική ιδιότητα που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και αυτή είναι της τρυφερής μαμάς. 

Η Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος είναι οι μεγέαλες της αδυναμίες και φυσικά η όμορφη παρουσιάστρια, θέλει να ξεκλέβει πάντα χρόνο για να τον περνάει κατά κύριο λόγο μαζί τους.

Σωστή επαγγελματίας και με καθημερινά γυρίσματα, η Βίκυ Καγιά έχει μεγάλη λαχτάρα να επιστρέφει σπίτι για να είναι μαζί τους και να τα φροντίζει. Το έχει δηλώσει πολλές φορές πως η κόρη της και ο γιος της είναι το όνειρο που ήθελε να κάνει πραγματικότητα και τελικά συνέβη και πλέον είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε εκείνους.

Ειδικά τα σαββατοκύριακα τόσο η μικρή και χαριτωμένη Μπιάνκα όσο και ο μπόμπιρας γιος που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά είναι κολλημμένα πάνω της και εκείνη φυσικά δεν τους χαλάει ποτέ χατίρι.

Μάλιστα, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια με τα παιδιά της σε βόλτα τους στη Γλυφάδα και μάλιστα στη χειμωνιάτικη λιακάδα.

Κρατώντας το ένα παιδί από τη μία και το άλλο από την άλλη η Βίκυ Καγιά η οποία έδειξε να απολαμβάνει τον περίπατό της αυτόν έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ φορώντας ένα λευκό παντελόνι με ένα υπέροχο πουλόβερ σε φούξια χρώμα. Το ίδιο υπέροχα ντυμένα ήταν και τα παιδιά της με την όμορφη Μπιάνκα να μοιάζει με πριγκίπισσα και τον μπόμπιρα Κάρολο να είναι χαριτωμένος με τις στυλιστικές επιλογές που είχε κάνει η μαμά του για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved