Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ερωτευμένος; Αγκαλιές και χάδια στο κέντρο της Αθήνας (photos)
Gossip Cam

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ερωτευμένος; Αγκαλιές και χάδια στο κέντρο της Αθήνας (photos)

O Αργύρης Πανταζάρας απαθανατίστηκε σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Open beyond, εκτός από επαγγελματική επιτυχία απολαμβάνει και προσωπική, καθώς έχει αναπτύξει μία στενή επαφή με την επίσης ηθοποιό Πένυ Αγοραστού, την οποία παρακολουθούμε στο «Έλα στη θέση μου» του Alpha.

O φωτογραφικός μας φακός, λοιπόν, απαθανάτισε τον Αργύρη Πανταζάρα και την Πένυ Αγοραστού στην Βουκουρεστίου, όπου και τους είδαμε να είναι πολύ διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Πένυ Αγοραστού τον αγκάλιαζε τρυφερά και του χάιδευε τα μαλλιά, ενώ εκείνος απολάμβανε την εκδηλωτικότητα της συναδέρφου του και της την ανταπέδιδε.

Ο ηθοποιός, ο οποιος ανέλαβε και πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Chicago» φαίνεται πως όταν ερωτεύεται είναι ικανός για πολλά: «Έφυγα από την υπόκλιση σε παράσταση που έπαιζα στη Θεσσαλονίκη για να προλάβω το λεωφορείο που θα κατέβαινε στην Αθήνα για να πάρω το αμάξι να πάω στο Λαύριο για να περιμένω το πλοίο με το οποίο θα ερχόταν», είχε πει για παλιά αγαπημένη του.

Πάμε να τους δούμε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved