Ο easy rider Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος και η βόλτα με τη γυναίκα της ζωής του! (Photos)
Gossip Cam

Ο easy rider Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος και η βόλτα με τη γυναίκα της ζωής του! (Photos)

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν φροντίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η γυναίκα της ζωής του, Λίνα Πρίντζου, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Η αλήθεια είναι πως ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές, ωστόσο, αυτή τη φορά τους εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που έφευγαν με τη μηχανή.

«Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.

Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου», είχε πει μιλώντας για τον γάμο του στην εκπομπή DOT, πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός.

Για τη βόλτα τους λοιπόν αυτή, επέλεξαν και οι δύο να ντυθούν στα μαύρα, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους περαστικούς και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved