Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μόνη βόλτα που κάνει στην εποχή του κορονοϊού είναι με το σκυλάκι της
Gossip Cam

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μόνη βόλτα που κάνει στην εποχή του κορονοϊού είναι με το σκυλάκι της

Tην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην περιοχή της Γλυφάδας, την ώρα που είχε βγει για την καθιερωμένη βόλτα με το σκυλάκι της. 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και διαγωνιζόμενη του «Just the two of us» έχει αποκτήσει πρόσφατα έναν γλυκύτατο τετράποδο φίλο, φωτογραφίες του οποίου ήδη έχει αναρτήσει πολλές φορές στα social media, ενώ μάλιστα τον είχε στην αγκαλιά της και σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Πρόκειται για τη γλυκύτατη και πολύ χαδιάρα Misu η οποία όπως παραδέχτηκε και η ίδια η παρουσιάστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη, δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια. Όμως, είναι ακόμα κουτάβι και είναι φυσικό να αντιδρά έτσι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγαπάει πολύ τα κατοικίδια αλλά μέχρι πρότινος ήταν ανένδοτη στο να αποκτήσει ένα καθώς ήξερε πως ένας σκύλος ή μία γάτα στο σπίτι θέλουν πολλή φροντίδα και ίσως δεν είχε τον χρόνο για να τον αφιερώνει. Όμως φαίνεται πως η μικρή Misu, με τη πρώτη κιόλας επαφή τους, της έκλεψε την καρδιά και η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να της αντισταθεί.

Προσφάτως τις «τσακώσαμε» μαζί να κάνουν την καθιερωμένη βόλτα τους εκτός σπιτιού. Άλλωστε, η έξοδος για την ανάγκη των κατοικιδίων επιτρέπεται, αρκεί να έχεις στείλει το κατάλληλο μήνυμα.

Ντυμένη με sport look, κολάν και sneakers η Κωνσταντίνα έκανε τον περίπατό της απολαμβάνοντας τη βόλτα της με τη νέα συντροφιά της, τη Misu.

Δείτε τις στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved