Ρομαντική βόλτα στη θάλασσα για πρώην παίκτρια του GNTM με τον αγαπημένο της! (photos)
Gossip Cam

Ρομαντική βόλτα στη θάλασσα για πρώην παίκτρια του GNTM με τον αγαπημένο της! (photos)

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τότε που την απολαμβάναμε στην τηλεόραση ως παίκτρια του GNTM, όμως εκείνη συνεχίζει να έχει την ίδια σταθερή προσωπική ζωή και μάλιστα να είναι πολύ ευτυχισμένη. 

Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη που στο πρώτο πολύ επιτυχημένο ριάλιτι μοντέλων δοκίμασε την τύχη της και μάλιστα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μπορεί η Γαρυφαλλιά, ή Ελληνίδα Scarlett Johansson όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν να κάνει πλέον επιλεκτικά κάποιες δουλειές στο χώρο της μόδας και να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ευτυχώς υπάρχουν και οι paparrazzi που την απαθανατίζουν σε βόλτες της για να μαθαίνουμε και εμείς λεπτομέρειες για τα ερωτικά της.

Η Γαρυφαλλιά λοιπόν δείχνει να είναι πολύ σταθερή στην προσωπική της ζωή αφού συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον ίδιο άνθρωπο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, ο οποίος εργαζόταν ως µετρ στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και είναι το δεξί χέρι και στενός φίλος του τραγουδιστή.

Οι δυο τους εθεάθησαν από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνουν μία χαλαρή βόλτα στη θάλασσα, στην περιοχή της Βουλιαγμένης και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί.

Περπάτησαν στην προβλήτα, απόλαυσαν τον ανοιξιάτικο ήλιο και τη θάλασσα και μάλιστα ξαπόστασαν για να αγναντέψουν το απέραντο γαλάζιο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες τους από τη συγκεκριμένη βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved