Ο Μάκης Τσέλιος με street look στο Ζάππειο
Gossip Cam

Ο Μάκης Τσέλιος με street look στο Ζάππειο

Ο δημοφιλής Έλληνας designer έκανε περίπατο στο ανοιξιάτικο πια Ζάππειο και απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα, ενώ ήταν μόνος του.

Με casual street look ο Μάκης Τσέλιος περπάτησε αρκετά και έκανε μια όμορφη βόλτα, ντυμένος άνετα φυσικά. Χαλαρό σκουρόχρωμο υφασμάτινο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και ανοιξιάτικο λεπτό μπουφάν σε σκούρο τόνο ήταν οι επιλογές του για μια τέτοια χαλαρή βόλτα.

Ο Μάκης Τσέλιος είναι ένας άνθρωπος που θέλει να συναναστρέφεται με κόσμο και για εκείνον οι φίλοι έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του, κάτι που είχε δηλώσει στο παρελθόν. Άρα, μια τέτοια συγκυρία για εκείνον θα είναι αρκετά άβολη από άποψη κοινωνικών επαφών.

«Η φιλία είναι ένα δύσκολο πράγμα και πρέπει όταν γίνεται, να στερεώνεται καλά, γιατί την έχεις ανάγκη. Έχουμε ανάγκη τους φίλους, είναι πολύ σημαντικοί. Επιλέγουμε τους φίλους μας. Αν κάποια στιγμή βρεθεί σκάρτος, στεναχωριέσαι και λες: “Τι λάθος έχω κάνει; Πού δεν είχα επιλέξει σωστά;”. Το να αφαιρέσεις από το... λογαριασμό ένα φίλο είναι μεγάλη απώλεια», είχε πει παλαιότερα στο περιοδικό Λοιπόν.

Πάμε να δούμε στιγμιότυπα από τη βόλτα τους παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved