Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz χεράκι-χεράκι στους δρόμους της Γλυφάδας (photos)
Gossip Cam

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz χεράκι-χεράκι στους δρόμους της Γλυφάδας (photos)

Αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πιασμένοι από το χέρι, λοιπόν, έκαναν τη βόλτα τους εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη ημέρα και απόλαυσαν έναν ωραίο περίπατο στο κέντρο της περιοχής.

Ντυμένοι casual και με street διάθεση μαγνήτισαν τα βλέμματα, ενώ η αγαπημένη του γνωστού ηθοποιού ήταν πολύ trendy. Συγκεκριμένα, είχε επιλέξει ένα στενό μαύρο τζιν με σκισίματα, μαύρα sneakers, λευκό t-shirt και μαύρο leather jacket, ενώ η αλογοουρά της στα μαλλιά αναδείκνυε το όμορφο πρόσωπό της.

Ακόμη, το κόκκινο τσαντάκι της ήταν ένα από τα highlights του look της, καθώς αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα ένα από τα hot trends διεθνώς, ενώ έχουμε δει αρκετές ξένες stars να κρατούν αντίστοιχα items.

To τσαντάκι της μας άρεσε πολύ!Ndp Photo

Φυσικά και ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλοντυμένος, με το t-shirt του να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και γενικώς η εμφάνισή του να είναι ωραία και αρμονικά επιμελημένη!

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική ζωή, είμαι τυχερός και ίσως να χαίρομαι και πράγματα που δεν μου αξίζουν. Έχω βρει μια κοπέλα που ίσως και να μη μου αξίζει, είναι τόσο καλή περίπτωση», είχε πει για την σύντροφό του στο παρελθόν π ηθοποιός.

Δείτε, λοιπόν, για ποιους πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved