Δημήτρης Σκαρμούτσος: Καλοκαιρινός και με το κινητό του να παίρνει φωτιά (photos)
Gossip Cam

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Καλοκαιρινός και με το κινητό του να παίρνει φωτιά (photos)

Tον Δημήτρη Σκαρμούτσο απαθανατίσαμε στα Βριλήσσια.

Ο γνωστός μάγειρας ήταν καλοκαιρινός, φορώντας το κοντομάνικο μαύρο του t-shirt, ενώ στα φωτογραφικά «κλικς» που εξασφαλίσαμε δεν σταμάτησε να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν μόνος, χωρίς την σύζυγό του Μαριέττα Ντάνα και τον γιο τους. Ο δημοφιλής σεφ, τον οποίο φέτος παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Food N’ Friends», μιλούσε λοιπόν αρκετά στο τηλέφωνο, ενώ κάποια στιγμή βγήκε από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν και συνέχισε να συνομιλεί.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μάλιστα, αποτέλεσε μια μετεγγραφή για τα τηλεοπτικά δεδομένα που απασχόλησε αρκετά, ενώ όταν εκείνος είχε ερωτηθεί σχετικά με αυτό, είχε πει με ειλικρίνεια:

«Ήταν το κανάλι που ήθελα πολλά χρόνια. Γενικώς, είχαμε κατά καιρούς επαφές και θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο κανάλι στην ελληνική τηλεόραση. Ήθελα να είμαι εδώ, απλά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε πέρυσι και έγινε φέτος.

Επειδή έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω καλές δουλειές στην τηλεόραση, θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν και μπορούν να βγάλουν καλές δουλειές προς τα έξω. Θεωρώ πως ο ΑΝΤ1 πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Δε θέλω να είμαι σε ένα οποιοδήποτε κανάλι, θέλω ο συνεργασίες μου να έχουν νόημα», είχε πει στο tv o’ clock.

Πάμε να τον δούμε παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved