Αυτό το θηλυκό κάνει ό,τι θέλει τον Αντώνη Σρόιτερ! Και είναι μία γλύκα
Gossip Cam

Αυτό το θηλυκό κάνει ό,τι θέλει τον Αντώνη Σρόιτερ! Και είναι μία γλύκα

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια.

Μπορεί και οι δύο να έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα όμως βρίσκουν χρόνο να περνούν με τα παιδιά τους.

Μπορεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής να είναι επιτυχημένος στο χώρο του και να τον έχεις συνηθίσει με τα αυστηρά κοστούμια, όμως, οι γυναίκες της ζωής του είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, εντόπισε και απαθανάτισε την Ιωάννα Μπούκη στην περιοχή της Κηφισιάς με την κόρη της, Παυλίνα.
Η μικρή είναι μια γλύκα και έχει ξετρελάνει τόσο τη μαμά της όσο και τον μπαμπά της!Ο Αντώνης Σρόιτερ είχε πει σε συνέντευξή του:
«Τα παιδιά σε αποφορτίζουν, γιατί αλλάζεις παραστάσεις και είσαι με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφα. Από την άλλη, σε φορτίζουν διότι και αυτά έχουν τις δικές τους ανάγκες. Διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 13-14 ώρες την ημέρα και άρα δεν έχω τον χρόνο να περάσω μαζί τους που περνούν άλλοι πατέρες ίσως. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμένα με φορτίζει, δηλαδή το γεγονός ότι δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα για τα παιδιά μου.

Αλλά, από την άλλη, αν με ρωτάς τι προτιμάς να κάνεις: να πας σε ένα μπαρ και να πίνεις ποτά μέχρι το βράδυ ή να πας και να παίξεις με τα παιδιά σου, ναι, πλέον προτιμώ να πάω να παίξω με τα παιδιά»!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved