Μαζωνάκης: Ποζάρει με τους γονείς του-Είναι πιο στιλάτοι απ΄ότι φαντάζεσαι!
Gossip Cam

Μαζωνάκης: Ποζάρει με τους γονείς του-Είναι πιο στιλάτοι απ΄ότι φαντάζεσαι!

Μια εικόνα... χίλιες λέξεις, λένε και μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει τους πιο στιλάτους γονείς!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
Επίσης, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσίασε πρόσφατα το official music video για το ζεϊμπέκικο «Ώρες Μικρές», από το album του «Αγαπώ Σημαίνει», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.


Στο «Ώρες Μικρές» αναδεικνύεται η δύναμη του ήχου του μπουζουκιού και, μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι υπήρξε η αφορμή για τη σπουδαία πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι.
Οι Ευαίσθητες Χορδές» που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ήδη ευαισθητοποιήσει κοινό και ειδικούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο!

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στην ολοκαίνουργια πρωτοβουλία του για το μπουζούκι, στον Πειραιά, βρέθηκαν και οι γονείς του τραγουδιστή, Κλειώ και Μανώλης Μαζωνάκης.

Όλοι τους, πόζαραν ευδιάθετοι στο φακό και οι γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη, είναι πιο στιλάτοι απ΄ότι νομίζεις!

Δες τι φόρεσαν στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved