Μάρα Ζαχαρέα: Έτσι σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί! Με λευκό μπικίνι στην Πάρο
Gossip Cam

Μάρα Ζαχαρέα: Έτσι σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί! Με λευκό μπικίνι στην Πάρο

H Μάρα Ζαχαρέα δεν αλλάζει συνήθειες! Τα καλοκαίρια τους έχουν χρώματα, αρώματα και γεύσεις μόνο από την Πάρο!

Μαζί με την οικογένειά της διαθέτει εξοχική κατοικία στο νησί και γι' αυτό τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον επίγειο παράδεισό της.

Εκεί θα τη συναντήσει κανείς όταν αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό στο κλείσιμο της σεζόν.

Εκεί ξεκουράζεται και εκεί συναντά καλούς φίλους. Εκεί βρίσκει το... λιμάνι της όπως αποκαλεί την αγαπημένη της Νάουσα όπου της αρέσει να δειπνεί με φίλους ή να απολαμβάνει μαζί τους το ποτό της.

Φυσικό και επόμενο ήταν λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός να την απαθανατίσει σε χαλαρές στιγμές σε αγαπημένη της παραλία όπου απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star δείχνει και το φετινό καλοκαίρι να χαίρεται κάθε της στιγμή στο αγαπημένο της νησί, κάνοντας βουτιές και μαυρίζοντας κάτω από τον καυτό ήλιο.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα λευκό μπικίνι που έκανε contrast με το μαυρισμένο της δέρμα το οποίο ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ.

Στην παρέα της τη συγκεκριμένη μέρα ήταν ο γιος της αλλά και η καλή της φίλη και στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία ήταν εκεί μαζί με τους δικούς της γιους.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved