Η Τσιμτσιλή στην παραλία! Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της!
Όπως; κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, από τότε που έχει αποκτήσει οικογένεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει όμορφες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στην αγαπημένη της Πάρο.
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με το που θα ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για το αγαπημένο της νησί όπου η οικογένεια διαθέτει το δικό της σπίτι.
Εκεί τα κοριτσάκια της και ο γιος της περνούν πολύ καλά αφού από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα είναι στην παραλία. Η ίδια η Σταματίνα απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί τους που τόσο της λείπουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και χαίρεται κάθε τι που κάνει μαζί τους.
Προσφάτως ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε όμορφες και χαλαρές στιγμές της με τα τρία της παιδιά στη θάλασσα. Φορώντας ένα πράσινο μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και φανερά ήρεμη και ξέγνοιαστη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε να χαίρεται την κάθε της στιγμή με τα παιδιά της που λατρεύει.
Δείτε την παρακάτω στην gallery:
Κορμάρα η Σταματίνα.
Στα καλύτερά της η παρουσιάστρια.
Με τα παιδιά της περνάει πάντα υπέροχα.
Είναι πολύ τρυφερή μανούλα.
Οι κόρες της έχουν μεγαλώσει πολύ.
Όμορφες στιγμές με τη μια από τις δύο κόρες της.
Παιχνίδια στη θάλασσα.
Ώρα για μία δροσιστική βουτιά.
Είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της.
Είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της.
Άβαφη αλλά με προσεγμένο beach wear.
Κομψή και elegant.
Με την κόρη της Νάγια.
Ώρα για αντηλιακό.
Κουβεντούλες και βόλτες για τα κορίτσια.
Πηγή: Papadakis