Τελεία και παύλα! Η Καγιά είναι κορμάρα! (photos)
Gossip Cam

Τελεία και παύλα! Η Καγιά είναι κορμάρα! (photos)

Δεν είναι τυχαίο που η Βίκυ Καγιά υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χώρας μας και φυσικά δεν είναι τυχαίο και τώρα που αποτελεί τη νούμερο 1 fashion expert της χώρας μας. 

Εντύπωση, χωρίς αμφιβολία, προκαλεί το σώμα της. Το πρώην μοντέλο, που έχει πατήσει πια τα 40, δείχνει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω του.

Απεναντίας, διαθέτει ακόμη ένα από τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας showbiz, το οποίο ανέδειξε φορώντας ένα μαύρο μπικίνι!

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε ξέγνοιαστες στιγμές της σε παραλία της Μυκόνου μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο.

Η όμορφη παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με αναλογίες που... τρελαίνουν έπαιξε με τα παιδάκια της στην παραλία και ύστερα θέλησε να κάνει μία δροσιστική βόλτα, απολαμβάνοντας τις όμορφες αυτές στιγμές της οικογενειακά.

Η Βίκυ Καγιά το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν συνεχώς στο τρέξιμο καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM που αναμένεται για ακόμα μία φορά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μιας και για πρώτη φορά την ερχόμενη σεζόν θα δούμε να είναι διαγωνιζόμενοι και αγόρια μοντέλα.

Δείτε φωτογραφίες της από τη Μύκονο στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved