Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε τον για πρώτη φορά σε διακοπές με την οικογένειά του
Gossip Cam

Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε τον για πρώτη φορά σε διακοπές με την οικογένειά του

Απαλλαγμένος από τα αυστηρά κουστούμια της δουλειάς και σε πολύ χαλαρή διάθεση, ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου κρατούν γερά την πρώτη πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, πέρασε μέρος των διακοπών του στη Μύκονο

Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος είναι παντρεμένος με την επίσης γνωστή δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη εθεάθησαν να απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι, μεταξύ άλλων, και στο νησί των Ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv μάλιστα τον απαθανάτισε να απολαμβάνει παιχνίδια στην παραλία με την κόρη του η οποία είναι και πολύ όμορφη.

Λίγο αργότερα και αφού μπαμπάς και κόρη είχαν κουραστεί από το παιχνίδι με την μπάλα πήγαν να βρουν την Αλεξία Κουλούρη που επίσης έδειχνε να χαίρεται την κάθε της στιγμή στο νησί.

Ο Δημήτρης Οικονόμου σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, όμως όταν το κάνει, μόνο καλά λόγια έχει να πει για την οικογένειά του και ειδικά για τα παιδιά του. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε πει σε συνέντευξή του:

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω πολύ καλά παιδιά. Διαβάζουν πάρα πολύ... Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είμαι πιεστικός πατέρας. Φυσικά και τα δικά μου τα παιδιά, όπως όλα, πέρασαν από διάφορες φάσεις, όπως βαρεμάρες κ.ά. Εγώ δεν τα πίεσα ποτέ, αλλά τα άφησα να εξελιχθούν. Πάντα τούς είχα εμπιστοσύνη και τους έλεγα το σωστό. Ενας φίλος μου ψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό. Και αυτό θα αποδεικνύεται κάποια στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια».

Δείτε φωτογραφίες του δημοσιογράφου με τις γυναίκες της ζωής του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved