Σπάνιες φωτό! Ο Δημήτρης Οικονόμου σε χαλαρές στιγμές με τη γυναίκα του
Gossip Cam

Σπάνιες φωτό! Ο Δημήτρης Οικονόμου σε χαλαρές στιγμές με τη γυναίκα του

Ο Δημήτρης Οικονόμου, απαλλαγμένος από τα αυστηρά κουστούμια της δουλειάς και σε πολύ χαλαρή διάθεση, πρόσφατα, εντοπίστηκε στα Κουφονήσια από τον φωτογραφικό μας φακό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος είναι παντρεμένος με την επίσης γνωστή δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη!

Οι δυο τους δεν απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή όμως πρόσφατα εθεάθησαν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Κουφονήσια.

Ο Δημήτρης Οικονόμου σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, όμως όταν το κάνει, μόνο καλά λόγια έχει να πει για την οικογένειά του και ειδικά για τα παιδιά του.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου δύο χρόνια είχε πει σε συνέντευξή του:

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω πολύ καλά παιδιά. Διαβάζουν πάρα πολύ... Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είμαι πιεστικός πατέρας. Φυσικά και τα δικά μου τα παιδιά, όπως όλα, πέρασαν από διάφορες φάσεις, όπως βαρεμάρες κ.ά. Εγώ δεν τα πίεσα ποτέ, αλλά τα άφησα να εξελιχθούν. Πάντα τούς είχα εμπιστοσύνη και τους έλεγα το σωστό. Ενας φίλος μου ψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό. Και αυτό θα αποδεικνύεται κάποια στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved