Ώρα για... serfing για τη Μελέτη! (photos)
Gossip Cam

Ώρα για... serfing για τη Μελέτη! (photos)

Η Ελεονώρα Μελέτη στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει μεταξύ δουλειάς και μητρότητας, φροντίζει να ξεδίνει με το αγαπημένο της άθλημα!

Δεινή σέρφερ από πολύ μικρή ηλικία, η όμορφη παρουσιάστρια λατρεύει το σέρφινγκ και όποτε έχει την ευκαιρία και βέβαια... καιρού επιτρέποντος, πηγαίνει στη θάλασσα και με τον κατάλληλο εξοπλισμό επιδίδεται στο άθλημα το οποίο απαιτεί δεξιοτεχνία!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Αναβύσσου για σέρφερς και αφού φόρεσε τη στολή της, μπήκε στη θάλασσα με τη σανίδα της και άρχισε να... δαμάζει τα κύματα.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία μοιράζει κατάλληλα τον χρόνο της ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης της η οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά της.

Τώρα δε που επέστρεψε στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και μάλιστα με μία εκπομπή άκρως απαιτητική όπως είναι η Ώρα για Μελέτη, έχει προσαρμόσει έτσι τον χρόνο της στην καθημερινότητά της ώστε να τα προλαβαίνει όλα.

Και τα καταφέρνει μία χαρά, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες στις οποίες όπως θα δείτε και στην gallery, χαμογελά απολαμβάνοντας το αγαπημένο της άθλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved