Φαίη Σκορδά: Ο γιος της, Γιάννης, μεγάλωσε πολύ! (photos)
Gossip Cam

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της, Γιάννης, μεγάλωσε πολύ! (photos)

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι μία λαμπερή παρουσιάστρια όμως πρώτα και πάνω απ' όλα είναι μία τρυφερή μαμά που αφιερώνει όλον τον χρόνο της και την ενέργειά της εκτός πλατό στους δύο γιους της. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα δύο αγόρια, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν πλέον αυξημένες μαθητικές υποχρεώσεις αλλά και αθλητικές δραστηριότητες, σχεδόν καθημερινά.

Λάτρεις και οι δύο του υγρού στοιχείου -μια αγάπη που πήραν από τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα- είναι και οι δύο δεινοί κολυμβητές.

Ειδικά ο Γιάννης ο οποίος προφανώς και πάει για πρωταθλητισμό, είναι συνεχώς σε μία πισίνα, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον εαυτό του και τα όριά του, όπως κάνουν όλοι οι αθλητές.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, απαθανάτισε την ευτυχισμένη και περήφανη μαμά προ ημερών στη Βουλιαγμένη, λίγο μετά την προπόνηση του Γιάννη στο κολυμβητήριο της περιοχής.

Μαμά και γιος περπατούσαν στον δρόμο για να πάρουν το αυτοκίνητο και να γυρίσουν σπίτι και έδειχναν πολύ ευδιάθετοι και χαρούμενοι.

Ο Γιάννης ο οποίος είναι πλέον εννέα χρονών και βρίσκεται πάνω στην ανάπτυξη και αν κρίνουμε από το ύψος των γονιών του, τότε σίγουρα θα τον δούμε σύντομα να... τους ξεπερνάει και τους δύο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μαμάς και γιου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved