Σμαράγδα Καρύδη: Βόλτα στη γειτονιά της με τον... Γιάννη! (photos)
Gossip Cam

Σμαράγδα Καρύδη: Βόλτα στη γειτονιά της με τον... Γιάννη! (photos)

Φέτος η Σμαράγδα Καρύδη έχει ενεργή παρουσία στην τηλεόραση καθώς παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, "Ένα εκατομμύριο Yen". 

Η αγαπημένη ηθοποιός που όπως πολλοί καλλιτέχνες, έτσι και εκείνοι, ατενίζει με αβεβαιότητα το μέλλον καθώς πολλές θεατρικές δουλειές αναβάλλονται ή ακυρώνονται τελείως, είναι από τις σχετικά τυχερές καθώς εκτός από το ενδιαφέρον τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, φέτος κάνει και υπέροχες guest εμφανίσεις και στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την εντόπισε στη γειτονιά της, στο Κολωνάκι να κάνει βόλτα με σούπερ casual ντύσιμο με το οποίο εντυπωσίασε.

Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο της, τον Γιάννη, ο οποίος πλέον είναι μέλος της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη.

Μαζί ζουν σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στον Λυκαβηττό και συχνά κατεβαίνουν στην αγορά του Κολωνακίου για ψώνια της καθημερινότητάς τους.

Άνετη, χαλαρή και πολύ απλή, η Σμαράγδα χαιρετούσε όποιον την αναγνώριζε αλλά είχε συνεχώς στραμμένη την προσοχή της στον... συνοδό της που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved