Τανιμανίδης-Μπόμπα: Πού τους εντόπισε ο φακός μία μέρα πριν το lockdown;
Gossip Cam

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Πού τους εντόπισε ο φακός μία μέρα πριν το lockdown;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γνωρίζουν από πρώτο χέρι πώς είναι να νοσείς από κορονοϊό αφού στο πρώτο κύμα της πανδημίας της χώρας μας είχαν πέσει θύματα του ιού. 

Λογικό, είναι, λοιπόν, να είναι πολύ πιο προσεκτικοί από κάποιους άλλους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ειδικά πριν το δεύτερο καθολικό lockdown, φρόντισαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια τους, ό,τι θεωρούσαν απαραίτητο τέλος πάντων για τις τρεις εβδομάδες που θα διαρκέσει η παραμονή τους στο σπίτι. Σε αυτή τη βόλτα τους, μόλις μία μέρα πριν την εφαρμογή των μέτρων τούς εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο Κολωνάκι.

Φορώντας τις μάσκες τους και τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις από τους γύρω τους, η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός σύζυγός της έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους αυτή, ψωνίζοντας ό,τι θεωρούσαν απαραίτητο για το lockdown.

Χαλαροί, άνετοι και φυσικά πολύ ευδιάθετοι, οι δύο ερωτευμένοι απόλαυσαν τη βόλτα τους στη γειτονιά τους πριν επιστρέψουν στο σπίτι όπου και θα περάσουν όσο πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά μπορούν τις μέρες τους μέχρι να επιστρέψουμε όλοι σε μία κανονικότητα.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία βόλτα τους πριν το lockdown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved