Φαίη Σκορδά: Με τον γιο της, Γιάννη για προπόνηση στην κολύμβηση!
Gossip Cam

Φαίη Σκορδά: Με τον γιο της, Γιάννη για προπόνηση στην κολύμβηση!

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να εμφανίζεται απαστράπτουσα και πάντα στην... πένα, όμως τα σαββατοκύριακά της είναι η μαμά της... διπλανής πόρτας που ακολουθεί το πρόγραμμα των παιδιών της. 

Ο φακός την εντόπισε από νωρίς ένα από τα προηγούμενα Σάββατα (πριν την επιβολή του lockdown) στο κολυμβητήριο με τον γιο της Γιάννη για την εβδομαδιαία προπόνησή του.

Ο πρωτότοκος γιος που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα έχει την αγάπη που έχει και ο πατέρας του για το υγρό στοιχείο, μόνο που ο πιτσιρικάς το βλέπει προς... πρωταθλητισμό και έτσι βρίσκεται συχνά για προπόνηση στο κολυμβητήριο.

Είναι κάτι που τον γεμίζει και φυσικά η Φαίη Σκορδά ως... Ελληνίδα μάνα χαίρεται πάντα όταν βλέπει τη χαρά στο πρόσωπο των παιδιών της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον Γιάννη της κατά τη λήξη της προπόνησής του, την ώρα που αποχωρούσαν μαζί για την επιστροφή τους στο σπίτι. Όλα αυτά βέβαια πριν το καθολικό lockdown που παρέλυσε τα πάντα μέχρι την επιστροφή μας στην καθημερινότητά μας σε περίπου τρεις εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά.

Παρά το γεγονός ότι η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άβαφτη και με casual look δεν γινόταν στο πέρασμά της να μην γίνει αντιληπτή από τον απλό κόσμο, τραβώντας την προσοχή του.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες μαμάς και γιου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved