Η Φαίη Σκορδά για ψώνια- Η ολόσωμη φόρμα, η μάσκα και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά!
Gossip Cam

Η Φαίη Σκορδά για ψώνια- Η ολόσωμη φόρμα, η μάσκα και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά!

Τελικά ο κορονοϊός φέρνει αλλαγές και στις στυλιστικές επιλογές των όμορφων κυριών της ελληνικής τηλεόρασης, ανάμεσά τους και η Φαίη Σκορδά την οποία δύσκολα θα μπορούσε να αναγνωρίσει κανείς σε βόλτα της στο σούπερ μάρκετ

Με το lockdown να μην επιτρέπει τις μετακινήσεις σε κανέναν, εκτός από μετακινήσεις για προμήθειες ή για βόλτα για άθληση ή με το κατοικίδιο, οι celebrities κάνουν ό,τι και ο απλός κόσμος και ο μόνος τρόπος για να τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός είναι στο σούπερ μάρκετ για ψώνια.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός και εντόπισε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Βούλας τη Φαίη Σκορδά να βγαίνει με τα ψώνια στο χέρι.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούσε να την αναγνωρίσει κανείς καθώς ήταν ντυμένη με αθλητικά και μέσα στα... μοβ!

Η Φαίη έκανε μια εμφάνιση, όπως η κάθε μια από εμάς, όταν θέλει να βγει από το σπίτι για να αγοράσει κάτι που ξέχασε από το σούπερ μάρκετ. Απλή, όπως κάθε γυναίκα που βρίσκεται στο σπίτι της, φορούσε μία ολόσωμη φόρμα και ίδιου χρώματος κροκς και πολύ δύσκολα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι εκείνη καθώς ήταν καλά κρυμμένο το πρόσωπό της πίσω από τη μάσκα της και τα μαύρα γυαλιά της.

Έδειχνε βιαστική και με το που ψώνισε πήρε τον δρόμο για το σπίτι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved