Γιώργος Λιάγκας: Φόρεσε αθλητικό σορτσάκι και βγήκε για άθληση με τους γιους του
Gossip Cam

Γιώργος Λιάγκας: Φόρεσε αθλητικό σορτσάκι και βγήκε για άθληση με τους γιους του

Ο Γιώργος Λιάγκας σε καθημερινές στιγμές με τα αγόρια του.

Τη φετινή σεζόν μπορεί να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο το όνομά του ακούγεται έντονα για το νέο πρόγραμμα του Mega και τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη δική του νέα εκπομπή.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Γιώργος Λιάγκας κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τα επαγγελματικά του σχέδια τα οποία και συζητά με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό του κύκλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος συνοδεύει τους γιους του στις αθλητικές τους δραστηριότητες, ενώ συχνά θα τον δούμε να φορά το μαγιό του και να βουτά και ο ίδιος στα βαθιά, καθώς δηλώνει χειμερινός κολυμβητής. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη του στη θάλασσα.

Αυτή τη φορά όμως η περίοδο της καραντίνας δεν του δίνει και αρκετές εναλλακτικές για άθληση. Ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ζει αρκετά κοντά στη θάλασσα, φόρεσε το σορτσάκι του και βγήκε βόλτα παρέα με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Και τις φετινές γιορτές, ο ίδιος μαζί με τη Φαίη Σκορδά, θα μοιράσουν τους χρόνους τους προκειμένου να απολαύσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορεί ο καθένας τους με τα αγόρια της ζωής τους. Το πρώην ζευγάρι εξάλλου έχει αποδείξει αρκετές φορές την άψογη επικοινωνία που κράτησε μετά τον χωρισμό του.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved