Στάνκογλου: Στο κέντρο με τη μηχανή του- Γιατί τον αναγνωρίζεις ακόμη και με κράνος
Gossip Cam

Στάνκογλου: Στο κέντρο με τη μηχανή του- Γιατί τον αναγνωρίζεις ακόμη και με κράνος

Είναι τόσο χαρακτηριστικό το βλέμμα του που δεν κρύβεται ούτε πίσω από το κράνος του.

Μια από τις μεγάλες αγάπες του Γιάννη Στάνκογλου είναι οι μηχανές μεγάλου κυβισμού αφού του αρέσει και ταχύτητα αλλά και η ελευθερία.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε – πριν το επίσημο lockdown – στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα του με τη μηχανή και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος αφού έχει ένα μοναδικό στιλ και φυσικά μάτια που δύσκολα δεν θα κοιτάξεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός δεν είχε κρύψει την ανησυχία του και για το βιοποριστικό θέμα σε σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού, καθώς δεν είναι λίγες οι αλλαγές που θα συντελεστούν στο εξής στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Έχω προβληματιστεί πολύ. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι ότι θα γίνονται περισσότερες δουλειές στην τηλεόραση. Ήδη τα πιο πολλά κανάλια έχουν ρίξει το βλέμμα τους στη μυθοπλασία. Εγώ είμαι 19 χρόνια συνεχόμενα στο θέατρο και μου αρέσει να δουλεύω σαν το μυρμήγκι. Θα ήθελα πολύ να κάνω θέατρο φέτος, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να αρχίζει ένας θίασος πρόβες και μετά να μας λένε πως ακυρώνεται η παράσταση». Σύντομα θα τον δούμε στη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες».

Δες τον με την μηχανή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved