Χειλάκης - Μαξίμου: Στη Μετακίνηση 6 όπως δεν τους έχεις ξαναδεί!
Gossip Cam

Χειλάκης - Μαξίμου: Στη Μετακίνηση 6 όπως δεν τους έχεις ξαναδεί!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου σε φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους.

Μετρούν αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, ενώ έχουν επιλέξει να ζουν την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, μετρούν πλέον αρκετά χρόνια κοινής ζωής, ενώ βιώνουν μαζί το δεύτερο lockdown το οποίο τους βρίσκει πιο fit από ποτέ.

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ANT1 μίλησε για τα προβλήματα της υγείας του, αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του.

«Έχω περάσει περιπέτειες υγείας 4-5 φορές. Έγινε γνωστή η μία επειδή ευχαρίστησα τον γιατρό μου» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός, εξηγώντας: «Το σπουδαίο είναι όταν μου περιέγραψαν -τη στιγμή που εγώ ήμουν ναρκωμένος και δεν καταλάβαινα τίποτα και ξύπνησα μες στην τρελή χαρά- τι είχε περάσει η Αθηνά. Όταν μου το περιέγραψαν είπα “ωπ ήταν σοβαρά τα πράγματα”. Γιατί εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα, σχεδόν δεν στη λένε κιόλας. Είναι ο άνθρωπός σου με ό,τι σημαίνει αυτή η έννοια. Ξυπνά, σε ακούει, είναι εκεί για σένα, φαντάζομαι περνάει πολύ χειρότερα τα πράγματα από ότι εσύ που έχεις το πρόβλημα. Αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που θαυμάζω τον άνθρωπο μου, τη σύζυγο μου. Με βαθιά αγάπη το λέω, με μεγάλο έρωτα».

Ο Αιμίλιος Χειλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved