Βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο της Αθήνας για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό
Gossip Cam

Βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο της Αθήνας για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Σε μία τέτοια περίοδο που τα πάντα είναι κλειστά, οι ώρες ατελείωτες στο σπίτι και η ανάγκη για να ξεσκάσει κανείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, όλοι μας ανακαλύπτουμε όμορφους τρόπους για να καταφέρουμε να περάσουμε καλά. 

Και φαίνεται πως ο εν λόγω ηθοποιός ανακάλυψε ένα νέο χόμπι που δείχνει να του αρέσει πολύ. Είναι ευχάριστο, σε κρατάει σε φόρμα και κάνεις και τη βόλτα σου να διαρκεί περισσότερο χωρίς να κουράζεσαι τόσο όσο θα κουραζόσουν πεζός.

Ο λόγος για το ηλεκτρικό πατίνι που κάνει συχνά ο εν λόγω ηθοποιός στο κέντρο της Αθήνας όταν στέλνει κωδικό 6 για άθληση στο 13033.

Αναφερόμαστε στον Ντίνο Αυγουστίδη, πατέρα του αγαπημένου Ορφέα Αυγουστίδη και πρώην σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη ο οποίος είναι πάντα στυλάτος, σε φόρμα και με πολλή ενέργεια.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου να απολαμβάνει τον περίπατό του με γνωστή του αφού είχε χορτάσει τη βόλτα του με το πατίνι.

Μάλιστα, οι δυο τους κάθισαν αργότερα σε ένα πεζούλι στην περιοχή για να απολαύσουν τον ήλιο με... δόντια που είχε βγει και που προφανώς είχε φτιάξει τη διάθεσή τους.

Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved