Ο γνωστός παρουσιαστής για... ορθοπεταλιές στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Ο γνωστός παρουσιαστής για... ορθοπεταλιές στο κέντρο της Αθήνας!

Τώρα με το lockdown όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμα και να κατεβαίνεις με ταχύτητα με το ποδήλατό σου τον πολυσύχναστο δρόμο του Κολωνακίου. 

Αυτό τουλάχιστον έκανε πασίγνωστος παρουσιαστής της χώρας μας ο οποίος εθεάθη στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο ύψος της πλατείας να κάνει... ορθοπεταλιές με το ποδήλατό του, εν μέσω καραντίνας.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ο οποίος αυτόν τον καιρό, λόγω lockdown και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στον χώρο της εστίασης στον οποίο δραστηριοποιείται, έχει άπλετο χρόνο για να ασχοληθεί με πράγματα που του αρέσουν και τον κρατούν σε φόρμα.

Μάλιστα, βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες από αυτή την πρόσφατη έξοδό του, μπορεί να διαπιστώσει πως ο παρουσιαστής κάνει συχνά ποδήλατο προκειμένου να παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση καθώς έχει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για κάτι τέτοιο.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε στιγμές άθλησής του με μία φίλη του καθώς κατέβαινε την Πατριάρχου Ιωακείμ, πολύ κοντά στο σπίτι όπου ζει. Βλέπετε, με τον κωδικό Μετακίνηση 6 μπορεί κανείς να αθληθεί μόνο στην περιοχή του και ο Φώτης Σεργουλόπουλος δείχνει να ακολουθεί κατά γράμμα τις αυστηρές οδηγίες για την προστασία από τον κορονοϊό.

Δείτε φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved