Το φετινό GNTM δημιούργησε δυνατές φιλίες! Ποιους τσακώσαμε σε βόλτα τους;
Gossip Cam

Το φετινό GNTM δημιούργησε δυνατές φιλίες! Ποιους τσακώσαμε σε βόλτα τους;

Το φετινό GNTM πέρα από ένα πολύ δυνατό reality παιχνίδι υπήρξε και το... θερμοκήπιο για να δημιουργηθούν δυνατές φιλίες μεταξύ των επίδοξων μοντέλων.

Και δεν ήταν τα "πηγαδάκια" που βλέπαμε να υπάρχουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και που διαλύθηκαν με το που τελείωσε το GNTM αλλά οι φιλίες που κατάφεραν να κρατηθούν και μετά το μεγάλο φινάλε.

Αυτές οι φιλίες παρέμειναν και μάλιστα κάποιοι από τους παλιούς συμπαίκτες κάνουν πολύ καλή παρέα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι καθημερινά, όπως όλοι μας, έχουν αντικειμενικά προβλήματα να λύσουν, όπως το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού δεν μπορούν να συναντηθούν, εκείνοι καταφέρνουν να τα πουν από κοντά.

Με κωδικό 6 για μετακίνηση, τα δύο παιδιά, η Μαρινέλα Ζύλα και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι δίνουν ραντεβού στο Ζάππειο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, απολαμβάνουν μαζί τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να χαίρονται τον περίπατό τους μιας και δεν έχουν και πολλές άλλες επιλογές για να ξεσκάσουν και να χαλαρώσουν.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved