Θάνος Πετρέλης: «Σωματοφύλακας» για τις κούκλες κόρες του! Δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλωσαν!
Gossip Cam

Θάνος Πετρέλης: «Σωματοφύλακας» για τις κούκλες κόρες του! Δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλωσαν!

Ο Θάνος Πετρέλης σίγουρα θα αισθάνεται ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο όταν βρίσκεται σπίτι του αφού έχει τέσσερις γυναίκες να τον φροντίζουν και να τον αγαπούν. 

Γιατί εκτός από τη σύζυγό του Σοφία Μοσχοπούλου, οι κόρες του Αγάπη, Σήλια και Ζένια, είναι οι γυναίκες της ζωής του.

Ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους και εκείνο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο είναι τα πανέμορφα μάτια που έχουν όλες τους.

«Το ωράριο των τραγουδιστών βολεύει περισσότερο, γιατί δουλεύουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται. Είμαι ευλογημένος, είμαι πολύ καλά, δεν αντιμετώπισα δυσκολίες. Επαγγελματικά, στην πορεία της 20ετίας, το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό» είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο Θάνος Πετρέλης, για όσους τον γνωρίζουν καλά είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και αφιερώνει πολύ χρόνο στις κόρες του. Και όχι μόνο στη μικρή του, τη Ζένια αλλά και στις μεγαλύτερες που τώρα βρίσκονται στην εφηβεία.

Μάλιστα, προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον τραγουδιστή σε περίπατό του με τις δύο μεγαλύτερες κόρες του και έμοιαζε σαν να ήταν ο... σωματοφύλακάς τους. Περιτριγυρισμένος από τη Σήλια και την Αγάπη, ο Θάνος Πετρέλης απολάμβανε τον περίπατό του μαζί τους με τις πιτσιρίκες να τραβούν τα βλέμματα μιας και πλέον έχουν μεγαλώσει και ομορφύνει πολύ.

Αξίζει να δείτε στην gallery τις φωτογραφίες τους από τις βόλτες τους στη Βουλιαγμένη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved