Η Μενεγάκη έτοιμη για το ρεβεγιόν! Με σαγιονάρες και μαλλί στην... πένα στο κομμωτήριο!
Gossip Cam

Η Μενεγάκη έτοιμη για το ρεβεγιόν! Με σαγιονάρες και μαλλί στην... πένα στο κομμωτήριο!

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάστηκε κατάλληλα για το αποψινό ρεβεγιόν με τέλεια μαλλιά και με... παντόφλα σαγιονάρα καθώς έκανε μανικιούρ και πεντικιούρ στο κομμωτήριο. 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις γυναίκες που ξέρουν το know how σε κάθε έκφανση της ζωής. Λογικό, λοιπόν, είναι, οι φετινές γιορτές να είναι ξεχωριστές για την ίδια και την οικογένειά της. Και όχι βέβαια μόνο λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας αλλά και γιατί είναι οι πρώτες γιορτές που θα τη βρουν στο σπίτι, χωρίς σκοτούρες και άγχη της δουλειάς.

Είναι οι πρώτες γιορτές που δεν θα τρέχει από τα τηλεοπτικά πλατό στο σπίτι για να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι, τα δώρα των δικών της αγαπημένων προσώπων.

Φέτος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της για να κάνει τα πάντα με ηρεμία και ανεμελιά. Και κυρίως να περιποιηθεί τον εαυτό της. Να αφιερώσει χρόνο στην προσωπική της φροντίδα.

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε έξω από το κομμωτήριο που εμπιστεύεται το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών της αλλά και την περιποίηση των άκρων της.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το κομμωτήριο με μαλλί στην... πένα και... σαγιονάρες μιας και τις φορούσε για να μη χαλάσει το πεντικιούρ της.

Φουριόζα αλλά και σε πολύ καλή διάθεση, η όμορφη παρουσιάστρια έδειχνε να χαίρεται τον χρόνο που είχε περάσει για να γίνει πιο όμορφη και περιποιημένη. Δείτε την σε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved