Σπηλιωτόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Κολωνάκι! Και δεν ήταν μόνος!
Gossip Cam

Σπηλιωτόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Κολωνάκι! Και δεν ήταν μόνος!

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να περνάει τη δύσκολη αυτή περίοδο του αυστηρού lockdown. Πάντα μαζί με τη σύντροφό του. 

Ο 53χρονος πολιτικός και η 24χρονη σύντροφός Φοίβη Γραμματικού είναι μαζί παραπάνω από τρία χρόνια και συνεχίζουν να είναι πολύ καλά και να απολαμβάνουν την ευτυχία του.

Όσοι τους γνωρίζουν λένε πως και οι δύο αγαπούν τα ταξίδια, τις κοσμικές εξόδους και τις θεατρικές βραδιές. Μόνο που τώρα τελευταία τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εφικτό λόγω καραντίνας. Όμως, βρίσκουν από κοινού απλές καθημερινές συνήθειες για να σπάει η μονοτονία και ρουτίνα.

Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Κολωνάκι να απολαμβάνουν τον περίπατό τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η σύντροφός του απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα κάνοντας μια μεγάλη βόλτα. Ντυμένοι με αθλητικά και σε πολύ καλή διάθεση «ρούφηξαν» τον χειμωνιάτικο ήλιο σε αυτή τη σύντομη βόλτα τους.

Η σχέση τους όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή και οι δυο τους περνούν καλά, είναι ευτυχισμένοι και έχουν βρει τις ισορροπίες τους.

Δείτε τους στην gallery σε αυτή την πρόσφατη βόλτα τους εν μέσω του αυστηρού lockdown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved