Covid Style; Η νικήτρια του My Style Rocks κυκλοφορεί στη Γλυφάδα με Κορώνα
Gossip Cam

Covid Style; Η νικήτρια του My Style Rocks κυκλοφορεί στη Γλυφάδα με Κορώνα

Αρετή Λις: Στην εποχή του κορονοϊού και η Αρετή ποζάρει από μετακίνηση 6 με τη δική της Κορώνα!

Αυλαία για ένα ακόμη My Style Rocks. Φέτος ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να εντάξει και αγόρια στο ριάλιτι μόδας, τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Αρετή Λις.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή λίγο αργότερα, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία της στο My Style Rocks.

«Είναι ένα παιχνίδι και είναι όλα ανατροπή. Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται. Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να βγει ο Μηνάς. Απλά έλεγα ότι αξίζω να είμαι νικήτρια. Το έλεγα μέσα μου, έκανα 8 μήνες προσπάθεια. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά θέλει καθημερινή προσπάθεια για να είσαι καλός. Με βοήθησε πολύ η μαμά μου, όσο ήμουν στο παιχνίδι», αποκάλυψε η Αρετή.

Ο κορονοϊός μπορεί να μην της επέτρεψε να γιορτάσει την επιτυχία της εκτός σπιτιού, ωστόσο η ίδια τιμά και με το παραπάνω τον τίτλο της ως βασίλισσα της μόδας για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Αρετή Λις στη Γλυφάδα. Η νικήτρια του My Style Rocks συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της αφού συνδύασε το total black look με την κορώνα της.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved