Να τι κάνει ο Λιάγκας με τους γιους του Κυριακή πρωί! (photos)
Gossip Cam

Να τι κάνει ο Λιάγκας με τους γιους του Κυριακή πρωί! (photos)

Τα Σαββατοκύριακα είναι σχεδόν πάντα αφιερωμένα για τον Γιώργο Λιάγκα στις δύο μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του, τους γιου του Γιάννη και Δημήτρη

Όχι, δεν είναι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου καθώς συναντά σχεδόν καθημερινά τα παιδιά του και περνάει πολύ και ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Όμως τα weekends ο Γιάννης και ο Δημήτρης τώρα που ξεκίνησαν και τα σχολεία, είναι ελεύθεροι μαθητικών υποχρεώσεων, άρα έχουν και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουν με τον μπαμπά τους διάφορες δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Και πού αλλού θα μπορούσε να συναντήσει τους... Λιάγκα και.. ΣΙΑ σε τέτοιες στιγμές; Μα φυσικά δίπλα στη θάλασσα μιας και το υγρό στοιχείο είναι λατρεία και για τους τρεις τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει μεταδώσει την αγάπη του για τη θάλασσα και στους γιους του γι' αυτό και τόσο ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης είναι δεινοί κολυμβητές.

Και επειδή ο μπαμπάς είναι και δεινός χειμερινός κολυμβητής, οι τρεις τους βρέθηκαν σε παραλία της Βουλιαγμένης για να απολαύσουν το όμορφο χειμωνιάτικο πρωινό.

Και φυσικά το καταευχαριστήθηκαν.

Δείτε φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στη θάλασσα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved