Μπαμπάδες με τα παιδιά τους εν δράσει εν μέσω πανδημίας! (photos)
Gossip Cam

Μπαμπάδες με τα παιδιά τους εν δράσει εν μέσω πανδημίας! (photos)

O φωτογραφικός μας φακός εντόπισε και απαθανάτισε τον Γιώργο Λιάγκα με τα παιδιά του στη Βουλιαγμένη και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο με τις κόρες του στο Κολωνάκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας καταπληκτικός πατέρας και φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στην παραλία της Βουλιαγμένης, όπου είναι το στέκι του Γιωργου Λιάγκα για να απολαύσει τα χειμερινά του μπάνια και να κάνει την αερόβια άσκησή του.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει κανέναν λόγο να μείνει μακριά από τη θάλασσα που τόσο πολύ αγαπάει, παρ' όλο που πλέον το κρύο είναι τσουχτερό, κι ας έχουμε μπει για τα καλά στον χειμώνα! Έτσι, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες ο Γιώργος Λιάγκας με τα παιδάκια του, απήλαυσαν το νερό της θάλασσας.

Από την άλλη, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος με την Κατερίνα Λάσπα έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι με κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί, θα μιλήσουν με τα πιο γλυκά λόγια για την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά όμως, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι κόρες τους τις οποίες έχουν μεγαλώσει αρκετά. Τους εντοπίσαμε στο Κοκλωνάκι και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν παρόν.

Δείτε τις φωτογραφίες των μπαμπάδων εν δράσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved