Έχω και... βέσπα! Πάμε μια βόλτα;
Gossip Cam

Έχω και... βέσπα! Πάμε μια βόλτα;

Θα φανταζόταν κανείς ότι ένας από τους πιο ωραίους άντρες του ελληνικού μόντελινγκ τον οποίο παρακολουθούμε καθημερινά σε εκπομπή makeover θα είχε και "μουράτο" μεταφορικό μέσο. Όμως, εκείνος, προτιμάει την αγαπημένη του βέσπα

Γιατί και όπου θέλει παρκάρει στο κέντρο της Αθήνας, και δεν του κοστίζει πολλά και μία νότα vintage προσδίδει στο όλο λουκ του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον οποίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός προ ημερών με τη βέσπα του στην καρδιά του Κολωνακίου.

Το γνωστό μοντέλο τον οποίο απολαμβάνουμε καθημερινά στην επιτυχημένη εκπομπή Style me up έχει λατρεία για τους δύο τροχούς και γι' αυτό για τις μετακινήσεις του στο κέντρο της Αθήνας προτιμάει τη βέσπα του.

Παιδί της πόλης ο Δημήτρης συχνά κατεβαίνει στην καρδιά του Κολωνακίου για να συναντήσει φίλους ή να κάνει κάποιες δουλειές τύπου τράπεζα κ.α. τώρα που τα πάντα είναι κλειστά λόγω του σκληρού lockdown.

Πάντα στυλάτος και κομψός, ακόμα και με φόρμες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδειξε να απολαμβάνει την χειμωνιάτικη λιακάδα σε αυτή τη σύντομη βόλτα του.

Δείτε φωτογραφίες του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved