Χαραλαμπόπουλος-Πρίντζου: Βόλτα με τους σκύλους τους στο κέντρο της Αθήνας
Gossip Cam

Χαραλαμπόπουλος-Πρίντζου: Βόλτα με τους σκύλους τους στο κέντρο της Αθήνας

Σε βόλτα με τους σκύλους τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου

Το ζευγάρι που δεν κατάφερε να φύγει για το ησυχαστήριό του στο Πήλιο πριν το γενικό lockdown και την απαγόρευση της μετάβασης σε άλλο νομό, βρίσκεται κλεισμένο στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας.

Τα θέατρα είναι κλειστά, δεν κινείται τίποτα στον καλλιτεχνικό ορίζοντα και ήταν ευκαιρία για τον κορυφαίο ηθοποιό και την όμορφη σύζυγό του να βρεθούν στο Πήλιο και να ξεκουραστούν. Όμως, εφόσον δεν πρόλαβαν, κοιτούν να κάνουν εδώ στην Αθήνα πράγματα που τους ευχαριστούν.

Όπως μία βόλτα με τα σκυλιά τους στη χειμωνιάτικη λιακάδα. Το ζευγάρι θεωρεί τους σκύλους του μέλη της οικογένειάς του και μάλιστα είναι πολύ δεμένοι και οι δύο μαζί τους. Μάλιστα, μία πολύ συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από την τρυφερότητα που δείχνουν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου για την σκυλίτσα τους, τη Χριστίνα. Την είχαν βρει στο χωριό και την υιοθέτησαν ανήμερα των Χριστουγέννων. Όμως, όταν ετοιμάζονταν να κατέβουν στην Αθήνα και να την πάρουν μαζί τους, η σκυλίτσα χάθηκε και μάταια οι δυο τους έψαχναν από χωριό σε χωριό στην περιοχή για να τη βρουν. Τη βρήκαν ακριβώς 2,5 χρόνια μετά, γεγονός που τους συγκίνησε πολύ και από τότε φυσικά η σκυλίτσα, η Χριστίνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς τους.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού με τους σκύλους του σε βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved