Μπουρδούμης: Βόλτα με τον γιο του στο μάρσιππο! Το πιο... γλυκό βάρος της ζωής του!
Gossip Cam

Μπουρδούμης: Βόλτα με τον γιο του στο μάρσιππο! Το πιο... γλυκό βάρος της ζωής του!

Αν υπάρχει ένας πραγματικά ενεργός πατέρας στην ελληνική σόουμπιζ, αυτός είναι σίγουρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Ο ηθοποιός από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός τον περασμένο Ιούλιο, έχει δει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά.

Και όχι απλά επειδή "εισέβαλε" ένα μωρό αλλά γιατί και ο ίδιος βιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του και της καριέρας του.

Είναι αφοσιωμένος στη φροντίδα του και αν κρίνουμε από όσα ανεβάζει ο ίδιος στο instagram, είναι ικανός να σηκωθεί στη μέση της νύχτας για να τον νταντέψει ή να του ετοιμάσει γάλα επειδή πεινάει.

Και επειδή οι υποχρεώσεις του ως μπαμπάς δεν σταματούν εδώ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι σχεδόν παντού τον τελευταίο καιρό με τον γιο του. Βγαίνουν μαζί για βόλτα στη χειμωνιάτικη λιακάδα, άλλες φορές με το καρότσι και άλλες με το μάρσιππο.

Σε μία τέτοια βόλτα τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με τον γιο του. Μπαμπάς και γιος έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην Πλάκα με τον ηθοποιό να δείχνει ιδιαίτερα προστατευτικός με τον μικρό.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του από τότε που έγινε πατέρας, είναι γεμάτος ψυχικά για την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο και ο λόγος είναι αποκλειστικά και μόνο η δημιουργία της οικογένειάς του.

"Δεν ξέρω αν είμαι καλός πατέρας ή όχι γιατί αυτό μπορούν να το πουν άλλοι, όχι εγώ. Όμως εκείνο που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να είμαι εκεί γιατί αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες" είπε με συγκίνηση ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μην κρύβοντας το πόσο ευτυχισμένος είναι, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι.

Δείτε φωτογραφίες του με τον γιο του σε βόλτα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved