Έχετε δει πιο στυλάτη μάσκα προστασίας; Ούτε εμείς! Ποια κρύβεται πίσω από αυτή;
Gossip Cam

Έχετε δει πιο στυλάτη μάσκα προστασίας; Ούτε εμείς! Ποια κρύβεται πίσω από αυτή;

Κόκκινη μάσκα, με αστεία λευκή φιγούρα ζωγραφισμένη και styling mix & match που ζηλέψαμε! Για ποια πρόκειται;

Η αλήθεια είναι πως μετά την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους στην Αθήνα, τρομάζουμε να αναγνωρίσουμε τους επώνυμους που κρύβονται πίσω από τις δικές τους μάσκες.

Όσοι γνωρίζουν όμως τη γνωστή στυλίστρια και έδιναν λίγη σημασία στις ενδυματολογικές της επιλογές εκείνο το πρωί στο Κολωνάκι που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, δεν θα ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβει ότι πρόκειται για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η γνωστή στυλίστρια την οποία μέχρι πρότινος παρακολουθούσαμε στο λαμπερό σόου Just the two of us που παρουσίαζε ο Νίκος Κοκλώνης, στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη, εθεάθη στο κέντρο του Κολωνακίου να περπατάει με έναν καφέ στο χέρι σχεδόν βιαστική.

Μάλιστα, αν και έδειχνε να είναι πολύ βιαστική, δεν θα μπορούσε να σταματήσει όταν την είδε ο Στέλιος Κουδουνάρης και της φώναξε για να τη χαιρετήσει.

Οι δυο τους είναι εδώ και χρόνια φίλοι -μην ξεχνάμε ότι κάποτε τούς είχαμε δει κριτές στο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας και στάιλινγκ My Style Rocks- όμως λόγω δουλειάς ή -τελευταίως- εγκλεισμού, δεν είναι εύκολο να συναντιούνται.

Ο γνωστός σχεδιαστής και η στυλίστρια τα είπαν για λίγο στη... μέση του δρόμου και ύστερα ο καθένας πήρε τον δρόμο του για να φέρει σε πέρας τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved