H... σύγχρονη εκδοχή του Τάκη από τις Άγριες Μέλισσες! Με μηχανή μεγάλου κυβισμού στο Κολωνάκι
Gossip Cam

H... σύγχρονη εκδοχή του Τάκη από τις Άγριες Μέλισσες! Με μηχανή μεγάλου κυβισμού στο Κολωνάκι

Με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του εθεάθη να κάνει βόλτα στην καρδιά του Κολωνακίου ο Αργύρης Πανταζάρας

Ο τηλεοπτικός Τάκης ο οποίος διεκδικεί μέχρι... θανάτου τη Δρόσω και θέλει να παραμείνει στο Διαφάνι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη ζωή της, ο κατά κόσμον Αργύρης Πανταζάρας στην πραγματική του ζωή είναι ένας σύγχρονος άνδρας με αγαπημένες συνήθειες και λατρεία για την δίτροχη μηχανοκίνηση.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είδε τις μετοχές του στον καλλιτεχνικό κόσμο να εκτοξεύονται από πέρυσι, όταν πρωταγωνίστησε στην υπερπαραγωγή του Open "Κόκκινο Ποτάμι" και φέτος συνεχίζει την τρελή κούρσα προς την κορυφή με τον πολύ ενδιαφέρον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, εθεάθη στο Κολωνάκι με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του.

Παρά το γεγονός ότι ήταν καλά κρυμμένος πίσω από τα σκούρα γυαλιά του και την μαύρη μάσκα του για την προστασία από τον κορονοϊό, ο ηθοποιός έγινε αμέσως αντιληπτός καθώς η φυσιογνωμία του είναι πολύ χαρακτηριστική.

Ο ίδιος, συνοδευόμενος από φίλη του, εθεάθη να οδηγεί τη μηχανή του καθώς διέσχιζε τις πιο κεντρικές οδούς του Κολωνακίου όπου θα τον δει κανείς συχνά να συχνάζει καθώς είναι μία περιοχή που του αρέσει γιατί μπορεί συγχρόνως με τις δουλειές του να δει και αγαπημένους φίλους.

Δείτε φωτογραφίες του από τη συγκεκριμένη έξοδό του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved