Τι κρίμα που η μάσκα κρύβει το λαμπερό χαμόγελό της! (photos)
Gossip Cam

Τι κρίμα που η μάσκα κρύβει το λαμπερό χαμόγελό της! (photos)

Δεν μπορεί να μη γνωρίζει ότι το χαμόγελό της είναι το δυνατότερο σημείο της εξωτερικής της ομορφιάς και σίγουρα όλοι εμείς... περνάμε δύσκολα που λόγω κορονοϊού δεν μπορούμε να το βλέπουμε ακόμα πιο συχνά. 

Γιατί πλέον η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, ειδικά για όσους από εμάς έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός σπιτιού και χρειάζεται να βρίσκονται σε κάποιον δημόσιο χώρο όπου είναι αναγκαστική η μάσκα.

Πάντως, στην περίπτωση της εικονιζόμενης tv persona, ευτυχώς που έχουμε τη δυνατότητα να την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή της κατά την οποία μας χαρίζει το υπέροχο χαμόγελό της.

Και αν δεν την αναγνωρίσατε ακόμα στο παραπάνω στιγμιότυπο, να σας πούμε ότι πρόκειται για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία βόλτα της στο Κολωνάκι, ομολογουμένως με όχι και τόσο κομψό outfit.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο φορούσε μία μαύρη φόρμα με λευκές λεπτομέρειες και φυσικά ήταν δύσκολο να την αναγνωρίσει κανείς αφού το πρόσωπό της -όπως και το χαμόγελό της όπως τονίσαμε πολλάκις παραπάνω- πίσω από τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό.

Δείτε την σε αυτή τη βόλτα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved