Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα μαγαζιά και έτρεξαν για ψώνια και μάλιστα με... λίστα!
Gossip Cam

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα μαγαζιά και έτρεξαν για ψώνια και μάλιστα με... λίστα!

Τόσο καιρό που ήταν κλειστά τα καταστήματα, το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε φτιάξει ολόκληρη λίστα με τα αναγκαία και επιτέλους ήρθε η στιγμή για... shopping therapy!

Και μπορεί τα ψώνια να μην είχαν να κάνουν με ρούχα ή παπούτσια όμως ήταν αναγκαία για την οικογενειακή τους εστία στην οποία δείχνουν να περνούν πολύ μονιασμένα και ευτυχισμένα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα και τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού οι οποίοι έκαναν πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω τους πριν από λίγες ημέρες όταν βρέθηκαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Στα βόρεια είναι το σπίτι όπου ζουν μαζί με τα δύο παιδιά τους και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν περιοχή. Άλλωστε, έχουν κοντά τους όλα όσα θα χρειάζονταν.

Ο γνωστός coach των επίδοξων μοντέλων στο GNTM 3 φυσικά και έγινε αντιληπτός από τον απλό κόσμο που τον εντόπισε στο εμπορικό κέντρο, παρ' όλο που εκείνος ήταν καλά κρυμμένος πίσω από τη μάσκα του. Το απαράμιλλο στυλ του όμως και η γοητεία που αποπνέει έτσι και αλλιώς χωρίς απαραίτητα να κάνει κάτι, δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη σύζυγό του με την οποία έβγαλαν... λίστα με τα ψώνια που είχαν να κάνουν.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved