Δημοσιογράφος του Pop Up σε βόλτα για ψώνια με τον σύντροφό της!
Gossip Cam

Δημοσιογράφος του Pop Up σε βόλτα για ψώνια με τον σύντροφό της!

Την βλέπουμε κάθε μέρα στο Pop Up αλλά ελάχιστα γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή. Όπως το ότι εδώ και καιρό βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τον σύντροφό της. 

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία ανήκει στο πάνελ της εκπομπής που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος η οποία έχει μία σταθερή πορεία στην τηλεόραση, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μικρής οθόνης, σε προσωπικό επίπεδο δείχνει ευτυχισμένη στο πλευρό του γνωστού σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρ' όλο που και οι δύο κάνουν δουλειές κατά τις οποίες αναγκαστικά εκτίθενται στη δημοσιότητα.

Προσφάτως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία χαλαρή του βόλτα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έδειχναν και οι δύο σε πολύ καλή διάθεση.

Ψώνισαν, έκαναν τη βόλτα τους στα μαγαζιά και έφυγαν για το σπίτι μιας και λόγω lockdown τα πάντα γίνονται σε... περιορισμένο χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved